You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bu nedenle, satın derç hükümı vermeden önce yangın bapsı aksesuarlarının kalitesi dikkate alınmalıdır. üste aksesuarların kalitesi, yangın kapkaloriın uzun vadedeki performansını etkisinde bırakır.

Yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda spesiyalist olan Kermen’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi sağlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek üzere tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satıa sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve yürekeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme muattallukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Huzurıcı gereç karınermeyen ve cenahıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, canipıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, ab sprey ve benzeri öteki kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Binaların mimarisına muvafık kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Bu kapılar, özellikle yangının hızla yayıldığı alanlarda kullanılır ve göz kucakindeki insanların esrarın etkilerinden korunmasına yardımcı olabilir.

Yangın Kapısı Menteşeleri Yoklama Edin: Tüm menteşelerin yarım yahut üzgün vidalar olmadan disiplinca sabitlendiğinden emin olun. Bapnın şık şekilde bakımının örgüldığından ve yangının yoğunluğunda kızıllık çdüzenıştığından emniyetli olun.

Yangın kapısı; âdem sağlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Sair taraftan binaların çabucak sadece her katlarından yangın merdivenlerine çıdem bir yangın kapısı evet da yangın kapıları kesinlikle olmalıdır. En az kazan merdivenleri denli önemli olan yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın hayata baştan selam dedikleri kapı olur. Tüm bu uyanıklık edilecek hususlar bir araya getirildiğinde ise ortaya gülmeyen bir sınama ve kalite gerektiren bir ihtiyaç ortaya çıkar. Size bu alanda en birinci sınıf ve en deneyimli bakım ve ürünü sunacak olan adres : fezacelikkapi.com.tr sitedir.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, auta hak oluşturulan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangınlar çok çabuk dağılabilen ve her yerin yanmasına sebep olan çok eke felaketlerin başlangıcında gelmektedir. Bundan dolayı yaşam alanlarında mecburi olan yangın merdivenleri methalinde kullanılan kapıların yangına dayanıklı olması gerekir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı düz itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü cenah şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı kucakin enikonu çalışmalevsel şekilde görev yapmalıdır.

Report this wiki page